VADBE ZA PODJETJA

Gibanje je nekaj, kar naše telo zelo potrebuje, včasih tudi bolj kot si mislimo. Zato je skrb zanj nekaj zelo pomembnega. Poleg redne vadbe se vsakodnevno srečujemo z neuravnoteženo prehrano in stresom, ki nam ga prinaša delovno okolje oziroma naš vsak dan.

Da bi naredili korak v pravo smer smo za vas pripravili vadbo, ki omogoča optimalno skrb za svoje telo in zmanjšanje stresa.

Redna telesna aktivnost pri posamezniku nima le boljšega učinka na počutje, temveč tudi na višji nivo energije in lažje premagovanje fizičnih in psihičnih naporov.

Ker nam trenutni način lajša vsakodnevna opravila in večurno sedenje v službi ni voda na mlin v prid našega zdravja. Smo za vas naredili korak v pravo smer in pripravili vadbo, ki omogoča optimalno skrb za svoje telo in zmanjšanje stresa.

 Vsekakor ima redno gibanje ogromno pozitivnih učinkov na naše telo in eden izmed njih je da dvignemo delovanje  našega imunskega sistema. Posledično zmanjšuje možnost za nastajanje mnogih bolezni kot so sladkorna bolezen tipa II, osterperozo, možgansko kap in srčni infarkt. Z redno cardio vadbo pa okrepimo srce in ožilje, izboljšamo kvaliteto krvi in povečamo pljučno kapaciteto, ter zmanjšujemo stres.

Pomemben del rekreacije je tudi socialni, ker nam skupinske vadbe omogočajo spoznavanje novih ljudi oziroma krepitev poznanstev, ki so izven našega službenega časa.

Vsekakor nam rekreacija ne sme biti odveč oziroma prevelik napor, ampak sprostitev za naše telo. In jo moramo jemati kot nekaj dobrega, kar nam koristi za boljši vsak dan. Zato moramo obiskovati aktivnosti, ki nam je všeč in jo z veseljem izvajamo, ter se bolje počutimo po njej.

V kolikor iščete vadbo za vaše zaposlene/podjetje in jim želite ponuditi nekaj več, potem smo mi pravi naslov.

Imamo več let izkušenj z osebnimi treningi in vadbami, tudi za najbolj zahtevne uporabnike, saj se zavedamo da je telo samo eno in si vsak zasluži samo najboljše.  Vedno več podjetji se odloča za zdrav način življenja in s tem tudi več investirajo v svoje zaposlene, kar pomeni da jim nudijo vadbe, razna izobraževanja ali fitnes. Zavedajo se prednosti in potenciala zdravih in zadovoljnih v podjetju.

 

ZAKAJ IZBRATI VADBO ZA PODJETJA?

Ker vemo, da nenehno ponavljanje istega gibalnega vzorca bodi si v službi ali doma pusti doživljenjske posledice. Z redno vadbo pa lahko marsikaj blažimo ali pa celo odpravimo.

Boljše razumevanje zaposlenih in njihovih potreb, ki se pokažejo zunaj delavnega okolja in odprava negativnih posledic, ki jih prinese sodobni način življena in dela.

Redna vadba prinaša boljše počutje, zadovoljstvo, večjo motiviranost za delo in posledično višjo produktivnost.

Boljša fizična pripravljenost in posledično manj poškodbo in manj bolniških odsotnosti.

Boljša psihična pripravljenost in večja sproščenost na delovnem mestu.

Ker vemo, da nenehno ponavljanje istega gibalnega vzorca bodi si v službi ali doma pusti doživljenjske posledice.
Z redno vadbo pa lahko marsikaj blažimo ali pa celo odpravimo.
Boljše razumevanje zaposlenih in njihovih potreb, ki se pokažejo zunaj delavnega okolja in odpravo negativnih posledic, ki jih prinese sodobni način življena in dela.
Redna vadba prinaša boljše počutje, zadovoljstvo, večjo motiviranost za delo in posledično višjo produktivnost.
Boljša fizična pripravljenost in posledično manj poškodbo in manj bolniških odsotnosti.
Boljša psihična pripravljenost in večja sproščenost na delovnem mestu.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

Pišete nam lahko tudi direktno na info@treningideja.si